Wendy

Over Wendy

Hallo allemaal!

Mijn naam is Wendy en ik ben 44 jaar oud. Op dit moment ben ik op zoek naar een leuke man om samen mijn leven mee te kunnen delen. Ik ben niet per se op zoek naar een relatie of iets vast, maar gewoon een beste vriend met een beetje meer. En wie weet, bevalt het ons wel en wordt het meer. Alles kan, we kijken wel waar het op uit loopt.

Ben jij een leuke man en denk je: "Met die mooie vrouw wil ik wel plezier maken"? Stuur me dan gewoon een berichtje en laten we kijken waar het op uit loopt.

Ik ben op zoek naar iemand die open-minded is en het leven met een positieve instelling benadert. Ik hou van lachen, plezier maken en genieten van de mooie dingen in het leven. Dus als jij ook zo in het leven staat, dan denk ik dat we het wel eens heel gezellig kunnen hebben samen.

Dus, als je geïnteresseerd bent in een leuke, geile vrouw om een leuke tijd mee te hebben, aarzel dan niet om me een berichtje te sturen. Laten we kijken waar het ons naartoe leidt!

Ik kijk er naar uit om van je te horen.

Liefs,
Wendy



Leeftijd: 44     Haar kleur: Bruin     Haar type: Lang     Provincie: NL: Flevoland     Huidskleur: Blank



 

Direct een berichtje sturen naar Wendy?

Je naam *
Je e-mailadres *
Bericht *
Maximaal aantal tekens:
0/1000


Stuur foto mee (jpg, gif & png)

Controlecode * (typ de letters uit afbeelding hiernaast over)
Velden voorzien van een sterretje * zijn verplicht
 
De minimale leeftijd voor deelname is 18+. Deze website heeft als oogmerk het tegen betaling aanbieden van zogenaamde "adult entertainmentdiensten". Fictieve profielen, geen afspraken mogelijk. Disclaimer | Contact